Ta strona wykorzystuje ciasteczka, aby przeglądanie jej przebiegało jeszcze sprawniej. Kontynuowanie przeglądania oznacza zgodę na stosowanie tego rodzaju plików na Twoim urządzeniu, jak zostało to opisane w naszej polityce dotyczącej ciasteczek.
Zarezerwuj teraz

Opinie

9,0 Ocena
Zestawienie ocen
Czystość
9,3
Komfort
8,5
Lokalizacja obiektu
9,5
Udogodnienia
8,6
Personel
9,2
Stosunek jakości do ceny
8,8
Opinie
    Tomek Knopiński
    pl
    10
    22 lutego 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Ewa
    pl
    9,6
    19 lutego 2018
    Byłam tam drugi raz i jak tylko będę szukała noclegu w Gdyni z pewnością wybiorę ten obiekt. Ewa
    KRZYSZTOF
    pl
    8,8
    19 lutego 2018
    Bardzo przytulne miejsce
    Jadwiga
    pl
    9,2
    19 lutego 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Adrian
    pl
    8,8
    19 lutego 2018
    Pobyt na plus
    Brak wygłoszenia ścian wszystko było słychać
    Schludnie ,czysto , miła obsługa oraz blisko do różnego rodzaju atrakcji takich jak na przykład skwer Kościuszki
    Łukasz
    pl
    9,6
    19 lutego 2018
    W pokoju było trochę zimnawo, ale dało się przeżyć
    Bardzo dobra lokalizacja Dobry stosunek ceny do jakości Bardzo dobry kontakt z właścicielką
    Joanna
    pl
    9,2
    18 lutego 2018
    znakomity wybór
    Wszystko co potrzebne było pod ręką. Sprawne załatwienie formalności. No i pyszna kawa z ekspresu! Polecam!
    pl
    10
    17 lutego 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Ewa
    pl
    10
    14 lutego 2018
    Świetna lokalizacja, przestronny pokój. Nie było problemów z przechowaniem bagażu. Duży plus również za dostęp do żelazka, mikrofalówki i ekspresu :)
    Michał
    pl
    9,6
    12 lutego 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Martyna
    pl
    8,8
    12 lutego 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Maria
    pl
    10
    11 lutego 2018
    Wart swojej ceny
    Bardzo przyjemny obiekt - czysty, przestronny i dobrze urządzony. Pokój wyposażony w duże, bardzo wygodne łóżko, telewizor z mnóstwem kanałów i darmowe wifi. Świetna lokalizacja - nie trzeba oddalać się od obiektu żeby dobrze zjeść, w okolicy jest dużo atrakcji turystycznych i jest blisko do morza. Miła obsługa, sprawny kontakt - odpowiedzi na wiadomości udzielane są szybko, z kontaktem telefonicznym tez nie ma problemu. Obiekt zdecydowanie wart swojej ceny.”
    Michał Simoniuksztis
    pl
    9,6
    11 lutego 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Marta
    pl
    9,6
    11 lutego 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    pl
    8,8
    5 lutego 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Alicja
    pl
    9,2
    5 lutego 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Anna
    pl
    10
    5 lutego 2018
    Wszystko SUPER!
    Milena
    pl
    9,6
    5 lutego 2018
    Brak parkingu.
    Obiekt czysty, świetna lokalizacja, pokój wystarczająco wyposażony, bardzo miła obsługa. Polecam.
    Marta
    pl
    10
    5 lutego 2018
    Godne polecenia !!!
    Wygodne łóżko, cisza mimo że centrum miasta, pyszna kawa, miła obsługa, bardzo dobrze wyposażona kuchnia, bardzo czysto
    Justyna
    pl
    6,2
    30 stycznia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
Ładowanie opinii
Zamknij